lauantai 17. toukokuuta 2014

PiEneN ArVoNnan pAiKka !


Aurinkoa, pihahommia, jääkiekkoa... Lukeminen edistyy hitaasti tällaisena viikonloppuna, vaikka meneillään onkin mitä mielenkiintoisin kirja. Nyt on kukkapenkki myllätty aivan uuteen malliin, kenties vielä toistakin tänä iltana. Tätä kesäpäivää on juhlistettu myös ensimmäisillä päiväkahveilla takapihan terassilla. Nyt on aika tankata sisimpäänsä iloa, valoa ja linnunlaulua. Varastot täyteen!

Blogini on hädin tuskin ehtinyt taimelle ja kohottelee vasta ensimmäisiä sirkkalehtiään ilmoille. Silti uskallan jo toivoa, että blogille ikää kertyy kirja kirjalta - niin hauskaa ja haastavaakin arjen piristystä tämä on! Alkuinnostuksessani ajattelin jo laittaa tänne pienen arvonnankin. Olen parhaillaan lukemassa Kreikka-aiheista kirjaa ja sehän on minulle ihan lemppariaihe... En edes halua kiirehtiä kirjan loppuun, nautin sen käänteistä ja väänteistä ihan rauhassa ensin. Kirjan teeman mukaisesti täällä siis arvontaa: Kreikka-kuvin kuvitettu kirjanmerkki-kalenteri tälle vuodelle. Olen ostanut kalenterin viime syksynä Kreetalta, se on kulkeutunut Suomeen monien ihanien ja lämpimien muistojen kera pakattuna.

Kalenterissa on jokaiselle kuukaudelle oma kirjanmerkkinsä. Vuosi on jo hyvässä menossa, mutta kirjanmerkki hoitaa työnsä kyllä eräpäivän jälkeenkin. Ja kun lukemisessa on hyvä pitää hengähdystauko, niin voi valita lepuuttaako silmiään kaukana horisontissa vai Kreikan maisemissa. Joskus se on loppujen lopuksi ihan sama asia.

Arvonta alkaa siis nyt ja päättyy 31.5. klo 22.00 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla mitä tahansa Kreikkaan liittyvää - mennyttä, tulevaa, muistoja, toiveita! Kirjaehdotukset ovat erityisen tervelleita myös.

Ja arpoja on jaossa seuraavasti:
1 arpa - kommentti ja tunnistettava nimimerkki
2 arpaa - kommentti ja kirjautuminen lukijaksi
3 arpaa - edellisten lisäksi jako blogissa

**Muistathan jättää myös toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyden arvonnan päätyttyä.**

ARVONTA on päättynyt. Kiitos kaikille mukaan löytäneille! Suoritan arvonnan piakkoin, kunhan saadaan peruna maahan ja on aikaa askarrella arpalippuset :)

16 kommenttia:

 1. En ole koskaan käynyt Kreikassa mutta säännöllisesti haaveilen matkasta, jossa reppureissaisimme rauhalliseen tahtiin pitkin Kreikkaa ja sen saaristoa. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 2. Yksi arpa siis sinulle Tessa. Mukavaa, että tulit :)

  VastaaPoista
 3. 2 arpaa laitetaan. tuo olisi kiva ylläripalkintolahja ystävälleni, joka rakastaa Kreikkaa!
  Minulla ei kreikasta ole muuta muistikuvaa, kuin saariston matka kerran ja kielen opettelua silloin samaan aikaan. Kaunistahan siellä on! Ja ruoka on maukasta! täällä meilläpäin on Kreetalainen ravintola ja nautin jos joskus siellä saan käydä syömässä! -Vilimarika Inspirationista-

  VastaaPoista
 4. Niinpä, Kreikkaan on helppo rakastua! Kommentistasi inspiroituneena googlettelin kreikkalaisia ravintoloita täällä Suomessa, niitähän löytyy ihan läheltäkin.

  VastaaPoista
 5. Kolmella mukaan :) vaatehuttuja@gmail.com En ole koskaan käynyt Kreikassa, mutta äitini kävi ja toi ihania tuliaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hauska tuo sinun blogisi nimi :) Ja täytyy sanoa, että ilahdun jokaisesta kommentista täällä! Kun en millään malttanut antaa blogin ensin vanhentua, heti halusin minäkin jotain arpomaan...

   Poista
 6. Tervetuloa bloggaajien joukkoon! Kreikassa en ole koskaan käynyt, mutta mieli tekisi, jossain kylässä, joka ei ole iso turistirysä. Katukylttien kirjaimet osaisin varmaan lukea, sillä lähimmäksi kreikka pääsi aikoinaan klassisen kreikan kursseilla.
  Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 7. Rodoksen matka säilyy mukavana muistona. 1 arpa.
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Kreikka on kiva matkailupaikka, ihania saaria, hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Todella kiva ja hauska kirjanmerkki. Enpä ole aiemmin törmännyt. Ilolla mukana yhdellä arvalla. :)

  tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana 2 arvalla. :) Hauska palkinto! MInä olen kova lainaamaan kirjoja mutta aina siinä kohtaa kun olisi aikaa lukea silmät tuppaavat painua kiinni jo muutaman sivun jälkeen... ehkä sitten joskus tulee sekin elämänvaihe kun ehtii lueskella! :)
  Kreikasta muistot ovat lapsuuden ihanilta asuntovaunumatkoilta, toivottavasti saan sinne vielä omatkin muksuni viedä. :)

  VastaaPoista