keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pitää syödä hyvin, että jaksaa (lukea)


Hauska kirja kesken, jääköön nimi vielä paljastamatta. Sen sijaan nautitaan kirjakokemusten välissä Apetitin Uunivalmiista Gratiineista. Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan testaamaan näitä tuotteita ja ihan ensimmäiseksi voin todeta, että on ollut ilo testailla näitä ja tutustua eri makuihin. Neljästä eri vaihtoehdosta olen jo kolmea kokeillut, eli nuo kuvan korin maut: bataatti-juures, kukkakaali-parsakaali ja punajuuri -gratiinit. Kaikki maut ovat olleet sitä, mitä Apetit lupaakin : Luonnollisesti hyvää - suomalaiseen makuun. Mikä tahansa näistä mauista käy jatkossakin meidän perheessä lisukkeeksi aterialle. Ja myös sellaisenaan pihvin seuraksi tai kesällä grillausten kaveriksi. Neljäskin kyllä vielä kokeillaan, se kasvisgratiini.

Apetit Uunivalmis Punajuuri Gratiini on varustettu joutsenlippumerkillä. Merkki kertoo siitä, että punajuuret viljellään Satakunnassa Apetit sopimusviljelijän Ip-viljelyn (integroidun tuotannon) kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuote on vähälaktoosinen, gluteeniton, kananmunaton ja kuitupitoinen. Hyvää ja terveellistä, omasta maasta!
Tätä gratiinia kokeilin nyt viimeisimmäksi ja ajattelin, että tämä tuote olisi omiaan myös joulupöytään joululaatikoiden rinnalle tai niitä korvaamaan.


Kaikki gratiinit ovat kooltaan 750 grammaa. Juuri sopiva koko, josta riittää pienelle perheelle pariksikin päiväksi. Muun ruuan lisänä yhdestä pussista riittää useammallekin ruokailijalle, mutta tähteeksi ei välttämättä jää yhtään... Pussissa on jo kaikki tarvittava, ei erikseen pilkkomista eikä kerman lisäilyä. Kaikki vain vuokaan ja ruoka valmistuu itsestään uunissa. Hyvin muunneltavia nämä kuitenkin ovat, jokainen voi halutessaan jatkojalostaa gratiinia oman mielensä mukaan ja kehittää ihan omat reseptinsä.

Mitä tänään syötäisiin ?
 Apetit Gratiinit löydät kaupan pakastealtaasta ja hintaa yhdellä pussilla on vajaat neljä euroa. Näitä on hyvä varata omaan pakastimeen niiden päivien varalta, kun haluaa nopeasti valmista. Kesällä kun on muutakin tekemistä kuin keittiössä häärääminen.

Tuotteista löydät lisätietoa Hopottajien kampanjasivulta täältä:

http://www.hopottajat.fi/apetitgratiinit/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti