lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvän mielen ilmausHyvää itsenäisyyspäivää kaikille täällä piipahtajille ja ohikurvaajillekin tasapuolisesti.

Kirjapostaukset ovat vielä kierroksella Kirjavinkeissä, eipä paljastella niitä etukäteen. Kovasti kyllä odottelen, että saisin ne linkkeinä tänne laittaa.

Sen sijaan halusin lisätä tänne kuvan paketista, joka suuresti ilahdutti minua tällä viikolla.
Voitin tämän ihanaisen sydämen Millan Kotiruusu -blogista. Kunhan nyt haen uuden eturistisiteen polveeni kirurgin pöydältä, vietän kuntoutusretriittiä kotona ja nautin sydämen sanomasta. Sitä kauneutta ja rakkautta on suotu enemmän kuin koskaan ehkä osasin toivoakaan. Jokaisen päivän voisi päättää kiitokseen, mutta muistaako sitä aina lillukanvarsiin kompastellessaan?

Myös nuo Millan joulukortit ovat tunnelmallisia - herkkää herkkää pitsiä tämä maailma tarvitseekin. Eikö vain?

Tämän palkinnon myötä löysin tieni SydänMaamin nettipuotiin ja se olikin sitten menoa... Ja mitä lahjaidiksiä - kuten nimi♥ lapselle.

Blogin kirjoittaminen tuo paljon iloa ja haastetta, mutta aivan yhtä hauskaa on piipahdella toisten blogeissa. Viihtyä ja oppia uutta, saada ahaa-elämyksiä ja uusia ajatuksia. Tämä on siis kiitos paitsi Millalle myös jokaiselle päiviini väriraitoja maalanneelle bloggaajalle.

Samoin jokaisesta lukijasta sivupalkista olen onnellinen - näinköhän sitä kauaa jaksaisi kuitenkaan ihan itselleen kirjoittaa? Teille kaikille motivaattoreille lupailen vielä kirja-arvontaa tämän vuoden puolella. Kiitos kun jaksatte pysyä kanavalla :)

   

5 kommenttia:

 1. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!
  Tänään onkin monta syytä kiitokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oikein hyvää ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää myös sinulle!
   Tähän päivään liittyy paljon kiitoksen aiheita ja nautitaan siitä.
   Ja taas tähän postaukseen liittyen - olen iloinnut suuresti sinun blogistasi ja sitä iloa tuli runsain määrin myös paketin muodossa jokin aika sitten. Sinnuukin aattelin tätä postausta tehdessä :)

   Poista
 2. Tsemppiä sinulle ja hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ja lukuiloa jatkossakin. Minusta on niin hauska miettiä aivosähkökäyrääni erilaisten kirjojen kohdalla, toisinaan mentäneen melkoista siksakkia..

   Poista
 3. Parantumista jalallesi ja kiitos sinulle ilahduttavasti blogistasi. Täällä on aina mukava piipahtaa. :)

  VastaaPoista